in

Milica Pavlović ostala bez para: 30 hiljada evra nestalo preko noći

Nakon što je pazarila luksuzni stan u novobeogradskom naselju West, Milica Pavlović je rešila da sebe počasti još jednom nekretninom, i to u Crnoj Gori, gde leti stalno nastupa i odmara se, ali joj se plan izjalovio.

 „Milica se u početku premišljala da li želi da ima stan u Budvi ili Kotoru, ali je na kraju ipak izabrala Budvu. Njena ideja je bila da tu nekretninu odlično opremi i rentira preko leta kako bi povratila novac koji je uložila, budući da je investicija i te kako velika,“ počinje izvor Sveta.

„U početku je sve bilo kako treba, Milica je izabrala stan, pogledala lokaciju, građevinske planove i dozvole i oko svega se dogovorila sa investitorom, čak je dala i kaparu od 30 hiljada evra. Međutim, kako se desila epidemija virusa korona, radovi na izgradnji u Crnoj Gori su obustavljeni do daljeg.“

„Iako je Milica više puta pokušavala da se čuje sa investitorom kojem je dala novac i sa kojim se dogovorila, nikako nije mogla da dođe do njega. Zbog zatvorenih granica, nije mogla ni da ode i nađe ga, već mora da sedi skrštenih ruku. Kasnije je od prijatelja iz Crne Gore koji su ga na njenu molbu potražili da vide šta se dešava čula da je čovek odustao od izgradnje stanova i da se sasvim povlači iz posla. Ni oni nisu mogli da ga nađu, samo su to saznali,“ nastavio je izvor.

„Njoj sve više cela priča liči na dobro osmišljenu prevaru i čini joj se da na kraju, kao i mnogi kojima je učinjena slična nepradva, neće videti ni dinar od para koje je dala, ali ni stan koji je sebi namenila. Očigledno da je investitor uzeo novac, obustavio gradnju i zapalio. Milicu je ovo jako potreslo jer gleda da svaki dinar zarađen od svojih nastupa uloži u nove pesme, spotove ili nekretnine,“ kaže izvor za SVET i objašnjava:

 „Ona je razumna devojka, ne razbacuje se luksuznim stvarima, kolima, na bahti se putovanjima i pametno vodi i finansije i svoju karijeru. U početku je polako renovirla kuću babe i dede u rodnom Bunibrodu, a onda je godinama živela kao podstanar i skupljala novac za stan u West-u. Ideja o nekretnini u Budvi je odlična, ali kako stvari stoje, veliko je pitanje da li će uspeti da dođe do tog stana. To će znati tek kada se vratimo normalnom životu.“

Ipak, Milica neće propasti ako izgubi taj novac, jer nastavlja da zarađuje dobro.

„Sada priprema novi album u saradnji sa Marinom Tucaković. To će biti nešto sasvim drugačije, pa će biti para od novih pesama i nastupa, ne sekiram se ja za nju. Priča se i da je planirala duetsku pesmu sa Sašom Matićem, ali su joj se planovi izjalovili,“ kaže izvor za Svet.

„Iskreno, ja se sada jako lepo odmaram. Jedva sam dočekala ovo toplo vreme. Šta da kažem, kako svima, tako i meni. Sada smo definitivno svi jednaki i u istom problemu, koji ćemo, čini mi se, prevazići. Ovo je jedan veliki test i velika borba, samo treba dosta strpljenja i živaca. Znate da sam ja radoholik, ali sada sedim kod kuće i nemam šta da radim, to me malo ubija, ali kao što rekoh, kako svima tako i meni. Imala sam dosta planova, sada je sve na stend baju, ali biće svega. Pored toga što se odmaram, kupila sam traku za trčanje, pa treniram i to me malo izvlači. Jedva čekam da se vratimo normalnom životu i da sve bude kako treba,“ rekla je Milica.