Prati nas

Bizarno

Milica Todorović: Osećam se kao mašina za pravljenje novca

Milica Todorović predstavila se javnosti u takmičenju Zvezde Granda, kada je kao najmlađa učesnica odnela pobedu sa samo 14 godina.

Gotovo deset godina kasnije, popularna pevačica kaže da sve češće upada u depresivne faze, jer joj je teško da se nosi sa teretom slave, koji je okusila u tako mladom dobu.

“Vrlo sam osetljiva. Mogu da zaplačem zbog svake sitnice. Banalne stvari umiju da me izbace iz takta, ali ja to uvek vezujem za to što sam od 13. godine sama u Beogradu, bez roditelja,” ispričala je ona u novom intervjuu i dodala:

“Oduvek sam putovala sama, mnogo radila bez bilo čije potpore i moguće je da mi se to onda sve godinama nakupilo. Često se osećam usamljeno, kao nekakva mašina za pravljenje novca. Tada počne da mi nedostaje porodica. Psihoterapija mi mnogo pomaže u tim momentima,” zaključila je pevačica i dodala da je sve to uticalo i na nepravilnu ishranu poslednjih meseci.

“Ovaj posao je stresan i često ne možeš da ostaneš ravnodušan na razne situacije u kojima se nalaziš. Vrlo je moguće da je blaga depresija uticala na spontano taloženje kilograma, mada je glavni uzrok, zapravo, stresan život i nezdrava ishrana.”

loading...
2 komentara

2 Comments

 1. LORKA

  22. 12. 2017. at 09:35

  I vi ste ovo stavili pod Bizarno….
  I jos jedno pitanje za redakciju. Zasto ste blokirali moje komentare koje pisem sa kompjutera. Valjda je to IP adresa ili sta li vec…na ovakav nacin ne mozete da budete popularni ako blokirate komentatore. Trazite da kao “novinari” imate slobodu pisanja a ovamo ne dozvoljavate nama citaocima da komentarisemo. Strasno. Pateticno. Zalosno.

 2. Anonymous

  29. 12. 2017. at 23:45

  Kako se ova devojka, poruznila i poseljacila. U zelji da deluje opusteno i cool, postala je muskaraca. A glas kao kod pusaca od 80 godina. Ista je kao one ciganke koje je imitirala..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top