in

Miloš Biković odgovorio na optužbe svoje bivše da ju je maltretirao

Arina Vološina, bivša devojka glumca Miloša Bikovića, objavila je na svojim društvenim mrežama dužu poruku koja se tiče srpskog glumca, navodeći da ju je maltretirao i emotivno zlostavljao. Biković je na Tviteru odgovorio na njene optužbe.

Vest o tome da su Arina i Biković zajedno pojavila se u maju ove godine iako Ruskinja kaže da su u vezi oko godinu dana. To vreme je kako priča bilo potpuno podređeno glumcu jer je on uvek bio na prvom mestu.

„Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi s Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo“, napisala je Arinana Instagramu.

Ona kaže da su vezu krili neko vreme, ali da kada je sve izašalo u javnost, stvari u njihovom emotivnom odnosu su krenule nizbrdo. Kaže da je dobijala poruke od stranaca u kojima su joj pretili da će je ubiti.

Ova vest je, očekivano, izazvala ogromne reakcije i među domaćom Tviterom zajednicom, a pored mnoštva negativnim komentara na račun glumaca, bilo je i fanova koji ga podržavaju. Na jedan takav Tvit podrške odgovorio je i sam Biković.

„Umirem da čujem sta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića“, napisao je on posprdno.

Portal Nova.rs pokušao je da kontaktira glumca, ali njegov PR kaže se za sada neće oglašavati povodom ovog slučaja.