in

Miloš Bojanić: Karleuša je kao Marijana iz „Velikog brata“!

Revoltiran novom pesmom Jelene Karleuše Nova religija/Plava Šeherezada pobednik Farme Miloš Bojanić rešio je da iznese svoje viđenje pesme, ali i same pevačice za koju kaže da je ista kao pobednica Velikog brata Marijana Čvrljak.

Alahu amin znači ljubav? Kakva ljubav? Šta ta Jelena misli o neprijateljima islama i hrišćanstva kada već peva takvu pesmu? Ma ona je ista kao i ta Marijana Čvrljak, nema razlike! Kada sam video nju, Severinu i Natašu… Šta reći osim da su potpuno iste, pa su se zato i našle zajedno na tom mestu. Što se tiče Marijanine pobede, intrigiralo me je to što je cela nacija glasala za nju, a Severina kao njena sunarodnica je mudro posmatrala i ćutala“, rekao je Bojanić i naglasio da će Jeleni pokloniti knjigu da se malo edukuje.

„Jelena, Severina, Nataša i Marijana igraju istu igru interesa! Verujte, Miloš Bojanić tvrdi to i nikada nije pričao napamet! A Karleuša, ako nije upoznata sa islamskom verom i hrišćanstvom, obećavam da ću joj pokloniti jednu knjigu da nauči sve. I to sa zadovoljstvom. Ja znam koju ljubav ona propagira i nemam ništa protiv, ali neka razmisli malo kakvu poruku ima njena pesma. To svakako nije ljubav!“, zaključio je Bojanić.

Iz Karleušinog PR tima saopštili su da „na ispade dotičnog neće davati komentare“.

Izvor: Alo.rs