Prati nas

Bizarno

Milošu Bikoviću zabranjen ulazak u Ukrajinu jer je pretnja po nacionalnu bezbednost

Glumac Miloš Biković izjavio je da mu je zabranjen ulazak u Ukrajinu, uz obrazloženje da predstavlja pretnju po nacionalnu bezbednost.

“Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu. Ne znam kako se na ukrajinskom kaže ali na srpskom imamo izreku: Naljutio se kmet na selo pa… dalje znate i sami”, napisao je Biković na twitteru.

“Ovo mi se prvi put dešava, i nadam se poslednji. Nasmejao sam se, kako da reagujem na ovako nešto? Moram da priznam da nemam neku veliku želju da imam tamo”, rekao je Biković za Blic.

“Treba pitati ljude koji su to uradili, šta se dogodilo i zašto se to dogodilo. Vidite kako izgledam, ja jesam pretnja po bezbednost, ali svoju, a ne nacionalnu. Smešno je i apsurdno.”

On kaže da je zatečen ovakvim postupkom, i da zaista ne razume razloge. Šteta, to je naša bratska, slovenska zemlja. Nekoliko puta sam bio, dopalo mi se, imamo dosta sličnosti”, dodao je Miloš.

Pretpostavlja se da je za ovaj postupak Ukrajine “kriva” Bikovićeva popularnost koju uživa u Rusiji, gde je velika zvezda. On je prošle godine dobio i order predsednika Vladimira Putina.

Ukrajina i Rusija nisu u dobrim odnosima otkako je Rusija ankesirala deo Ukrajine, Krim, 2014. godine. Iz istog razloga, predstavnica Rusije na Evroviziji 2017. godine Yuliya Samoylova nije mogla da uđe u Ukrajinu. Ona je prethodno posetila Krim direktno iz Rusije, što je suprotno ukrajinskim pravilima. Ona je zabranu ulaska dobila na 3 godine.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top