Prati nas

Vesti

Mirka Vasiljević doživela saobraćajnu nesreću

Glumica Mirka Vasiljević doživela je saobraćajnu nezgodu dok se prošle nedelje u Beogradu kretala jednom od prometnih ulica i zbog male nepažnje nije uspela blagovremeno da ukoči te je svojim automobilom udarila u kamion koji se iznenada zaustavio te je smrskala prednji deo autmobila.

Šteta na njenom automobilu je prilično velika, ali nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića ne brine zbog materijalne štete, ističući da je najvažnije da je prošla bez fizičkih posledica.

Mirka nije želela da otkrije kako je izazvala udes, ali ne krije šta se dogodilo.

‘’Naravno da nije prijatan nijedan udes, čak ni sa minimalnom štetom. Nisam srećna šti mi se dogode sitnije neprilike u saobraćaju, ali Bože moj, događa se stalno nekome, i to su normalne stvari koje se dešavaju. Najvažnije je da sam dobro, da niko nije povređen i da nije niko u problemu. Sve može da se reši i bitno je da nisam morala da uzurpiram familiju i prijatelje da mi pomažu. Bila sam sam u automobilu i ne bih više detaljisala na tu temu’’, rekla je glumica.

Izvor blizak glumici kaže da je Mirka bila besna na sebe zbog udesa, ali i da je za prilično kratak vremenski period imala tri peha u saobraćaju.

‘’Nije uspela da zakoči na vreme i udarila je u kamion. Već treći put udara isti auto. Možda joj nije taličan i verovatno mora da bude malo koncentrisanija kao vozač’’, ispričao je navodno Mirkin drugar za Blic.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top