Mirka: Vujadin i ja ćemo imati još dvoje ili troje dece

Mirka i Vujadin žele veliku porodicu
Mirka i Vujadin žele veliku porodicu

 

Glumica Mirka Vasiljević, koja uskoro puni 22. godine iza sebe ima nekoliko velikih uloga, uspela je da se uda za čoveka koga voli i da mu rodi dete, što smatra svojim najvećim uspehom.

U intervjuu za dnevni list Blic ova mlada mama otkrila je da planira da ima veliku porodicu. “Sa izuzetnom pažnjom se staramo o našem sinu i nemamo pomoć roditelja ili nekih dadilja. Priznaću da ume da bude napo**o i teško, ali to shvatam kao sastavni deo roditeljstva. Ako Bog da, Vujadin i ja ćemo imati još dvoje-troje dece.”

Mirka kaže da to što je žena fudbalera ne znači da je odustala od glumačke karijere, naprotiv.

“To što sam majka i supruga fudbalera s inostranom karijerom ne znači da sam odustala od glume jer je to zaista poziv kojim želim da se bavim. Ne po svaku cenu, ali želim da u budućnosti dobijam karakternije uloge na filmu serijama i u pozorištu. Činjenica je da od kada sam počela da snimam još kao dete, nikada nisam imala dužu pauzu i od Mirisa kiše na Balkanu nisam snimala ništa, a to je godinu i po dana. U tom periodu sam bila trudna i rodila sam dete koje odgajam, a nažalost, i situacija u mom poslu u Srbiji nije sjajna. Pored finansijskih poteškoća na koje se nailazi tokom realizacije projekata, ima i više glumaca nego uloga koje se nude.”

Čim završi fakultet u Beogradu supruga Vujadina Savića planira da upiše master na nekom od prestižnih evropskih fakulteta.

“Već sutra putujem iz Nemačke u Beograd da bih polagala ispit i završila još neke obaveze. Ako ga položim, očistila sam drugu godinu na Fakultetu za literaturu i komunikacije i ostaje mi još jedna godina do master studija, koje ću nastojati da upišem na nekom prestižnom inostranom fakultetu, najverovatnije iz oblasti srodne mojoj profesiji”, poručuje Mirka.

 Izvor: Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top