Prati nas

Vesti

Mladi fudbaler spreman da uloži ogromne pare kako bi pomogao Ani Nikolić

To znači da stižu nove pesme

Ana Nikolić već mesecima muku muči sa kilogramima, zbog čega odlaže povratak na muzičku scenu. Publika žarko isčekuje njene nove pesme, a ako pevačica prihvati pomoć koja joj je ponuđena, čini se da ćemo album dobiti pre nego što je planirano.

Naime, mladi hrvatski fudbaler je rešio da pomogne Ani nakon što je saznao da je pevačica u depresiji, zbog čega već mesecima ne izlazi iz kuće.

”U pitanju je fudbaler iz Hrvatske koji igra za jak inostrani klub, mlađi je od Ane deset godina, ali je ludo zaljubljen u nju. Nije mogao da veruje kada je u medijima pročitao da joj je teško da se vrati na scenu”, počeo je priču izvor.

”Zato je pozvao neke pevačice koje su dobre sa Anom i tražio od njih njen broj. Namerava da je kontaktira i da joj predloži da uz njegovu pomoć stane na noge i vrati se na scenu u velikom stilu kako joj i dolikuje. Ne znam da li su se čuli, ali sam siguran da će joj on to predložiti i nadam se da će Ana pristati. Dečko čak nema nameru ni da je muva ili da je pritiska da bude sa njim, prosto smatra da je šteta da jedna takva žena zapostavi onakvu karijeru kada su svi bili ludi za njom”, nastavio je izvor za Scandal, piše Pulsonline

”Ako Ana prihvati njegovu pomoć, a on, verujte mi, ne pita šta košta i spreman je da uloži velike pare i u njene pesme i izgled, biće ona stara Ana vrlo brzo. Inače, momak zarađuje milione, i poznat je širom sveta, tek je na početku karijere, tako da će tek zaraditi velike pare jer ga traže svi veliki klubovi. Samo nas je zamolio da ne otkrivamo njegov identitet da ne ispadne sad da on juri popularnost preko Ane. Sada sve zavisi samo od nje”, zaključio je izvor za spomenuti magazin.

2 komentara

2 Comments

  1. mira

    05. 02. 2019. at 12:10

    Ovi fudbaleri su stvarno papani teski. Cast izuzecima.

  2. Alexis Carrington Colby

    05. 02. 2019. at 18:52

    I svi se od reda loze na prepumpane pevaljke…sta ti je adolescentska fiksacija…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top