Prati nas

Šokantno

Mladom srpskom glumcu prete zbog gej afere

Neimenovani mladi srpski glumac već neko vreme je u problemu, jer ga ucenjuju zbog golih fotografija koje je razmenjivao sa muškarcima.

Njega sada ucenjuju i prete mu da će sve fotografije završiti u javnosti.

“Kada je došao u Beograd mladog glumca je ponela slava i zabava u velikom gradu. Svakodnevno je izlazio, zabavljao se i uživao u studentskom životu. Na prvoj i drugoj godini Fakulteta dramskih umetnosti nije bio toliko poznat i retko je dobijao uloge, tako da se nije plašio kakvu će sliku stvoriti o sebi. Ipak, 2015. mladi glumac je dobio glavnu ulogu u popularnom filmu i vrlo brzo postao je popularan, ali sa popularnošću i slavom stigle su i njegove brige,” rekao je izvor.

Atraktivni plavušan u godinama kada je studirao, eksperimentisao je svojom seksualnošću.

“Najviše se plašio zbog roditelja jer je on iz malog grada iz Banata i dotuklo bi ih kada bi saznali da njihov sin spava i s muškarcima i ženama. Baš u tom periodu, kada je bio u najvećem strahu da nešto ne procuri, počele su i prve pretnje. Pre četiri godine počeli su da ga ucenjuju, a glumac nije znao šta ga je snašlo,” kaže izvor i otkriva da je glumac tada načisto odlepio.

“Tražili su mu novac, a pretnje su stizale i od devojaka i od muškaraca. On je znao da je sve to istina jer je nekoliko puta spavao s devojkama, ali i momcima, a pritom se snimao i fotkao. Poslednji mesec život mladog glumca je nepodnošljiv. Svakog dana mu stižu poruke. Njegov Instagram se usijao kao i Fejsubuk, a celi slučaj je čak hteo i da prijavi policiji, ali je ipak odustao,” ispričao je u razgovoru.

“Ako budu nastavili da ga ucenjuju, on će ceo slučaj da prijavi policiji jer poruke sadržaja „Imam fotke tvog k*rca“ ili „Znam sa kim spavaš“ veoma ga uznemiravaju i ne dozvoljavaju mu da normalno obavlja svakodnevne aktivnosti. Nekada pored ovakvih poruka stoji i iznos koji bi trebalo da plati, a nekada samo da će njegova gola fotka da završi na internet,” završava priču izvor.

2 komentara

2 Comments

  1. noname

    16. 05. 2019. at 00:17

    ljudi. su. j**eno. bolesni.

  2. sARA

    16. 05. 2019. at 08:27

    Panama

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top