in

Monasi se mole za zdravlje Novaka Đokovića!

Trude se da ga zaštite od kletve koju mu je bacio poznati teniser!

Nakon što je poznati francuski teniser Žo Vilfred Konga izjavio da bi bilo bolje da se Novak Đoković nije ni rodio i da bi voleo da on ne postoji, totalno su se uznemirili mnogi monasi i sveštenici, uopšte sveštena lica koja izuzetno cene Noleta i svesni su koliko je on posvećen veri i crkvi.

„Sva sveštena lica koja su čula ovu surovu kletvu i te kako brinu o Noletu. Smatraju da to nikako nije dobro po duh i auru našeg najboljeg tenisera. Čak i da je to neslana šala, opet smatraju da takve zle izjave nipošto nisu dobre i mnogo štete Noletu,“ objašnjava izvor i dodaje:

„Zato su i počeli da čitaju molitve za spas i zdravlje našeg Noleta. Žele da spreče zlo koje mu se konstantno nadvija nad glavom.“

„Plaše se da ga ne stigne neka bolest, te čitaju molitve i drže liturgije specijalno za Novaka, pominju i njega, i njegovu decu, Jelenu, roditelje… Daju sve od sebe da molitvama zaštite Novaka i da sačuvaju njegovu pozitivnu energiju koja je ključna za njegov opstanak i zdravlje. Svi smo videli kako je Nole bio na mukama pre nekoliko godina kada se skoro ceo svet urotio protiv njega. Tada se jedva izvukao, pa sada monasi koji ga cene i poštuju, udruženim snagama preventivno teraju svako zlo koje se obrušava na Noleta i time mu štite duh od nečasnih i zlih sila,“ završava izvor.