Prati nas

Bizarno

Morgan Freeman optužen za seksualno zlostavljanje

Američki glumac Morgan Freeman rekao je da nije napadao žene, dodajući da nije u redu izjednačavati neumesne komplimente ili šale sa strašnim incidentima poput napada.

Frimen je tako odgovorio na izveštaj američke televizije CNN da ga je više žena optužilo za neprikladno ponašanje. Žene koje su optužile glumca navele su da im je upućivao komentare na fizički izgled i odeću ili stavljao ruku na donji deo leđa.

Glumac je naveo da pokušava sa se ljudi oko njega osećaju cenjeno, dodajući da je možda ženama upućivao komplimente i šale, ali da to nije ispalo onako kako je očekivao.

Freeman, koji uskoro puni 81 godinu, dobitnik je Oskara za sporednu mušku ulogu u filmu Devojka od milion dolara iz 2005. godine. Poznat je po svom dubokom i veoma prepoznatljivom glasu, zbog čega je igrao uloge boga u igranim i dokumentarnim filmovima.

Posle izbijanja afere u čijem se centru zbog seksualnog uznemiravanja našao holivudski producent Harvey Weinstein, nekoliko poznatih filmskih ličnosti optuženo je za lična uznemiravanja, a među njima i Kevin Spacey, Steven Seagal, Bret Ratner i drugi.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top