Muž Mine Lazarević će biti podvrgnut psihijatrijskom veštačenju

Novi detalji o kobnoj noći zločina! (foto: Arhiva)
Novi detalji o kobnoj noći zločina! (foto: Arhiva)

Baletan Goran Stanić, koji je uhapšen jer je osumnjičen da je pretukao svoju surugu, glumicu Minu Lazarević, nakon čega je pucao iz automatske puške sa balkona njihovog stana, biće podvrgnut psihijatrijskom lečenju, kažu iz Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo je takođe izdalo naredbu da se odradi medicinsko veštačenje glumice, kao balističko veštačenje oružja iz koga je pucao Stanić, a za koje nije imao dozvolu za korišćenje.

“Psihijatrijsko veštačenje je naređeno da bi se utvrdilo da li je u trenutku napada na suprugu Stanić bio uračunljiv i da li je njegovom tadašnjem stanju doprineo alkohol. Iako je Mina na saslušanju tvrdila da je suprug nije tukao, već da su u pitanju bile obične bračne razmirice, tužilac je zahtevao da se zbog toga veštači sva medicinska dokumentacija u kojoj je naveden stepen povreda koje joj je naneo suprug jer je nakon napada zatražila lekarsku pomoć”, kaže izvor iz Palate pravde za Alo.

Pored toga, juče su svedočila i dvojica policajaca kojima je Mina, na nagovor kume, prijavila batine.

“Oni su potvrdili da je Mina početkom avgusta došla kod njih da prijavi da je suprug prebio u stanu na Zvezdari. Ispričali su da im je rekla da ju je 31. jula suprug pijan najpre nazivao pogrdnim imenima poput ‘ku*vetino’ i ‘dro*o’ i gurao je da izađe iz njihovog stana. Policajci su svedočili da im je Mina prilikom prijavljivanja nasilja rekla i da joj je muž tražio da sa mobilnog pozove ljubavnika. Oni su rekli i da nije htela da kaže ime čovek za koga je muž sumnjao da ga vara sa njim. Kako su ispričali, Mina je navela da je suprug pretio da će ubiti i nju i tog njenog navodnog je*ača, koga će da unakazi čim ga pronađe. Ovi policajci su posvedočili i da je u jednom trenutku počeo da je guši i da se plašila da će je zadaviti”, završava izvor.

Iako policajci, koji su odmah po prijavljenom slučaju došli u njihov stan i uhapsili nasilnika, tvrde da su zatekli Minu sa modricama na rukama i crvenilom u licu kako zapomaže da joj pomognu jer će Stanić ubiti nju, decu, kao i njenog oca koji je bio u svom stanu u istoj zgradi, Lazarevićeva je ipak odlučila da ne tuži svog supruga.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.