Nahla se boji svog oca!

Dešavanja u životima bivših partnera Halle Berry i Gabriela Aubryja iz dana u dan pune stranice žute štampe.

Sve je počelo incidentom sa dadiljom kada je slavna glumica zatražila sudsku zabranu viđanja Nahle njenom bivšem dečku i ocu njene ćerke.

Razlog ovakvog radikalnog postupka je njegov fizički napad na dadilju koja je čuvala devojčicu. Navodno je Gabriel ljutito gurnuo dadilju ka zidu, dok je ona držala Nahlu u rukama. Nakon incidenta, dadilja je dala otkaz i tužila Aurbyja, a Halle je od suda zatražila da mu se zabrani prilazak Nahli.

Tabloidi su kasnije pisali da je nekadašnjem paru socijalna služba Los Anđelesa dala je preporuku da bi za Nahlu najbolje bilo kada bi rešili nesuglasice sa strane i zajedno upisali kurs koji bi trebalo da im pomogne da postanu bolji roditelji.

Ipak, čini se da ni kurs roditeljstva neće pomoći Gabrielu da ponovo pridobije poverenje svoje preslatke ćerke. Naime, prema saznanjima do kojih je došao sajt TMZ.com, Nahla se boji svog oca! Navodno su radnici socijalne službe razgovarali s devojčicom, a ona im je rekla kako tata često urla na nju i da je to jako plaši.

Foto: TMZ

Povezane vesti

Back to Top