in

Najpoznatiji slučajevi incesta!

Venčanje za nekog s kim ste u krvnom srodstvu deluje kao potpuna bizarnost, zar ne? Ne samo što to „nije normalno“, već i zato što je u većini zemalja sveta zabranjeno.

Dok većina ljudi incest smatra pogrešnim, ima i onih koji misle suprotno. Oni nemaju problem da budu u ljubavi sa osobama sa kojima dele iste gene. Donosimo vam neke od najpoznatijih primera incesta kroz istoriju.

Woody Allen and Soon-Yi (foto: Independent)

Woody Allen je oženio Soon-Yi, usvojenu ćerku njegove bivše žene Mia Farrow, nakon što se od nje razveo. Soon-Yi, koja je 35 godina mlađa od Alena, izjavila je da ga nikada nije gledala kao oca, ni dok su njena majka i on bili u braku. I dok tehnički ovo nije pravi incest, ipak… Degutantno je!

Albert Einstein i Elsa Lowenthal (foto: lagenealogy)

Einstein je neko koga mnogi smatraju najpametnijim čovekom koji je ikada hodao planetom. Ipak i on je imao svoju mračnu stranu. Nakon što se razveo od Mileve Marić, Albert se oženio svojom sestrom od rođene tetke Elsom Lowenthal.

Angelina Jolie i James Haven (foto: Bsa-troop621)

Iako ne postoje konkretni dokazi da su Angelina i njen brat James bili u incesoidnoj vezi, njih dvoje su se zajedno mnogo puta pojavljivali u javnosti, čak su se i neretko ljubili pred kamerama. U jednom od svojih intervjua James je izjavio da mu je teško da pronađe pravu ljubav, budući da kraj sebe već ima „savršenu ženu“ – svoju sestru!

Charles Darwin i Emma Wedgwood (foto: Elizabethprince)

Otac teorije evolucije osnovao je porodicu sa svojom sestrom od tetke, Emmom, koja mu je rodila desetoro dece!

Jerry Lee Lewis i Myra Gale Brown (foto: Webpages)

Ne samo što se poznati američki kantri pevač oženio svojom sestrom od tetke, da stvar bude šokantnija, ona je u trenutku kada su se venčali imala 13, a on 22 godine!

Morgan Freeman i E’Dena Hines (foto: VH1)

Iako je Freeman u više navrata demantovao, Holivudom kruže glasine da je bio u vezi sa svojom usvojenom unukom!

Redakcija Tracara.com