Nakon 139 dana, braku je došao kraj: Justin i Hailey Bieber se razvode?

Justin Bieber i njegova supruga Hailey Baldwin planirali su početkom marta da ponovo, pred prijateljima i porodicom polože zakletve i u potpunosti ozvaniče svoj brak. Međutim, došlo je do promene plana i umesto proslave venčanja, slaviće se – razvod!

Sve je već bilo ozvaničeno i pozivnice su bile poslate”, objasnio je izvor magazina OK. “Hailey je uvek zamišljala da ima velika venčanje sa puno gostiju!” 

Međutim, ni nepunih pet meseci nakon što su se venčali, novopečeni bračni par sprema se na razvod. “Justin i Hailey su shvatili da su prebrzo utonuli u brak i da im sve ovo nije bilo potrebno” , izjavio je izvor.

Iznenad odluka došla je nakon navodnog saznjanja manekenke da je Justin još uvek zaljubljen u svoju bivšu devojku Selenu Gomez i da se, kako izvor tvrdi, oseća jako loše zbog njenog zdravstvenog stanja.

Oseća se jako loše od kada je saznao da je Selena loše,” tvrdi izvor. “Zna da je njegov brak u njoj izazvao veliki šok i da je drugačije mogao da postavi stvari. Oseća se užasno, jasno je da još uvek nije preboleo Selenu.” 

Njenu sumnju potvrdilo je i to što se pevač navodno video sa Selenom i to je bio trenutak kada je “pukla” i odlučila da ne želi ni dan više da provede u braku sa njim.

Kako je izvor dalje objasnio, problemi su započeli onog trenutka kada je Justin saznao da je Selena hospitalizovana . “Justina su te vesti jako pogodile i krivica ga je gotovo smetnula sa uma” , dodao je izvor. “Bio je jako uznemiren i zbog toga je stalno plakao u javnosti, a njegovo ponašanje je dosta pogodilo i Hailey. Nju je jako uznemirilo što se on oseća loše a nije prošlo ni pola godine njihovog braka.” 

Nesuglasice između Justina i Hailey krenule su da se primećuju već u novembru prošle godine, kada je Justin na društvenim mrežama, tek dan nakon Dana Zahvalosti objavio da “ljubav nije uvek jednostavna” , ali da je on “radio na sebi” i da je svaki dan “proces”. 

Međutim, samo mesec dana kasnije, u decembru, kada je Selena puštena iz bolnice, svi njihovi zajednički prijatelji krenuli su da se pitaju da li će ponovo završiti zajedno, obzirom da su oboje jedno drugom “prve ljubavi” i da se zabavljaju sa prekidima od 2010. godine.

Pre Hailey, uvek je govorio da će njihovoj vezi dati još jednu šansu, nikada nije prestao da je voli” , tvrdi izvor.

Justin je navodno u decembru radio iza leđa svojoj zakonitoj suprugi i tajno se sastao sa Selenom u kući zajedničkog prijatelja, gde joj je rekao da će je uvek voleti, kao i da njegov brak sa Hailey ne funcioniše, i da je sve bila “velika greška” .

Nakon što je Hailey saznala to, izvor tvrdi da je bila razjarena! “Bilo je kao da se njen najveći košmar obistinio” , izjavio je.

Ipak, ukoliko se razvedu, Justinu se ne piše dobro. Njegova vrednost se procenjuje na više od 200 miliona dolara, dok Hailey ima vrednost od svega 2 miliona dolara. Obzirom da par nije potpisao predbračni ugovor, Hailey bi mogla da mu uzme veliki deo bogatstva – a kako izvor tvrdi, ta ideja joj sve češće pada na pamet.

Pored svega toga, praznici nisu bili bajka za novopečeni par, obzirom da se njihovi roditelji ne slažu dobro. Iako su Haileni roditelji podržavali njihov brak i vezu sa Justinom, pevačeva majka obožava Selenu i nekoliko puta je to jasno stavila do znanja.

Bilo je previše pritisaka da bi se Hailey izborila, niko je ne krivi što je odustala” , tvrdi izvor.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.