Nakon Karleuše i Severine, Sajsi MC u duetu sa Zvezdom Granda

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Dejan Milićević)

Sajsi MC su, na početku karijere, često najavljivali kao andergraund reperku, pa je stoga mnoge začudila njena odluka da sarađuje sa Jelenom Karleušom. Ta saradnja nikada nije ugledala svetlost dana, ali je Sajsi ponovo iznenadila tako što je snimila duet sa Severinom.

A poslednji izbor vlasnice provokativnih hitova kao što su Nad*kano hodanje Došla sam da dam je, takođe, potpuno neočekivan, jer se radi o Savi Peroviću, učesniku prošlogodišnjih Zvezda Granda, koji je skrenuo na sebe pažnju neobičnim stajlinzima, izblajhanom plavom kosom, prepoznatljivim plesom i upečatljivim nastupima koji su sadržali kaveze, hoverbord i još mnogo toga.

(foto: Dejan Milićević)

Povodom snimanja spota za svoj prvi singl, koji nosi naziv Derište, Savo je otišao i korak dalje, tako što je kosu ofarbao u zeleno, probušio nos i odabrao nekoliko zanimljivih stajlinga. Međutim, najveće iznenađenje je, svakako, činjenica da ćemo uskoro gledati Sajsi na Grandovoj sceni, budući da se premijera pesme i spota očekuje u danima koji slede.

(foto: Instagram/bezobrazni_romantik_je_deriste)

Perović je oko sebe okupio ozbiljan tim, pa tako, osim što mu Dejan Milićević radi spot, kao autori teksta, muzike i aranžmana Derišta potpisuju se  Saša Lazić i Aca Krsmanović, tim koji stoji iza albuma Seke Aleksić Tanje Savić, a trenutno rade na novim projektima Severine Jelene Rozge.

POSLEDNJE VESTI