in

Napadnuti Duško Tošić i Jelena Karleuša!!!


Naime, kako piše Story, Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić napadnuti su sinoć, oko 2 sata posle ponoći na Bežanijskoj kosi. Kako se navodi, nekoliko navijača Crvene zvezde, Tošića su napali zbog loše igre proteklog vikenda. Kad im se fudbaler usprotivio i odgovorio, to je stvari samo pogoršalo, pa je epilog ove priče to da je automobil para bio zasut kamenicama, a zatim i išaran sprejem.

Navijači ni Jeleni nisu ostali dužni, pa kad je zapretila da će pozvati policiju u jednom trenutku, oni su je izvređali.

PR Jelene Karleuše, Zoran Birtrašević je potvrdio ovu priču.

UPDATE: A kako je izjavio portparol Crvene zvezde, Marko Nikolovski, nikakav napad na Duška Tošića i njegovu suprugu se nije desio.

„Nikakav napad kamenicama niti šaranje sprejom nije se desilo. U pitanju su, koliko smo saznali, momci iz kraja koji su Dušku Tošiću rekli da nema nikakvog smisla da se igrači ne zalažu na utakmici takvog značaja, a da pritom imaju bezrezervnu podršku sa tribina čitave sezone. On je prihvatio kritiku, rekao da se igrači trude koliko mogu, ali da su i sami svesni da su bili ispod svih očekivanja u derbiju. To čak nije bila ni svađa, već jedna klasična verbalna komunikacija. Nikakav napad se nije desio, ponajmanje ne kamenicama“, rekao je Nikolovski za Blicsport.rs.