Nastup Marine Visković prekinut zbog dojave o bombi!

Pevačica preživela pravu dramu (foto:Facebook)
Pevačica preživela pravu dramu (foto:Facebook)

Pevačica Marina Visković natupala je u bosanskom gradu Derventa, gde je zabavljala oko 1.000 ljudi, ali je njen nastup u toku pauze prekinut zbog dojave da je u diskoteci podmetnuta bomba.

“Na Marininom nastupu je bilo lepo. Ona je pevala i svoje hitove, kao i pesme svojih kolega. Svi su se baš dobro zabavljali, ali je onda nastala prava panika. U trenutku kada se pevačica odmarala, javili su da je u lokalu bomba. Policija je uletela u klub i odmah naredila da svi izađu napolje. Svi gosti kluba, ali i osoblje su počeli da paniče i da jure kako bi što pre napustili ovo mesto. Pošto su svi napustili klub, pa i sama pevačica, nastup je bio završen”, rekao je izvor dnevnog lista Alo!

Dramu sa nastupa opisala je i popularna pevačica, koja je izrazila žaljenje što nije završila svoj nastup i do kraja zabavila svoju publiku.

“Krivo mi je što se to desilo zato što sam prvi put nastupala u tom gradu i nisam ni znala da će toliko ljudi doći na nastup. Ludo smo se zabavljali i pevali u glas sve moje nove i stare pesme, ali je u toku pauze nastao opšti haos, policija je ispraznila klub i nisam mogla da završim nastup. Nadam se da ću opet otići u Bosnu i da ćemo nastaviti tamo gde smo stali ovog puta, bez ovakvih incidenata”, keže Marina Visković.

Povezane vesti

Back to Top