in

Nataša Bekvalac u problemu, ne može da se izbori sa ćerkom

Nataša Bekvalac konačno je shvatila kroz kakve je sve muke prošla njena mama Mira dok je zajedno s njom, tokom odrastanja i kasnije karijere, prolazila kroz sve probleme i patnje kojima je Nata bila izložena.

Sama Nataša je priznala da je stigla roditeljska karma jer je u svojoj starijoj ćerki Hani videla sebe u vreme kada je bila tinjedžerka!

„Hana je sada u najgorim godinama, drma je tinejdž period i Nataša to sve vidi, pa je uhvatila panika. Baš se nedavno požalila prijateljima oko toga: Kuku meni, šta ću s njom?! Ista je ja! Samo se licka i macka, pušta kosu, đuska, peva… Ma ne mrda od ogledala.“

„Traži da izlazi petkom, pa ajde mama pusti me do 22h, pa do 23h… Mene briga pojede, a ne mogu da joj branim! O telefonu da ne govorim! Samo prati nešto, ima mnogo društva… Znam ja da je sve to normalno, ali ipak se plašim i sad tek uviđam kako je bilo mojoj mami,“ prepričava izvor i dodaje:

„Najsmešnije je bilo kad je Nata rekla: Rodila sam sebi malu Natašu Bekvalac!“

„Ali šalu na stranu, Nataša je odgovorna, pa se konsultovala i sa prvim mužem Danilom Ikodinovićem koji je Hanin tata i zamolila ga da i on motri na Hanu jer su sada ipak vremena drugačija, sve je dostupno, a Hana je tinejdžerka, te oboje moraju da otvore četvoro očiju,“ zaključio je izvor.