Search
Close this search box.

Nataša izbacuje singl i glumi u seriji!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako se ove godine od svih javnih ličnosti u Srbiji, najviše pisalo i pričalo o Nataši Bekvalac, izgleda da će se o zgodnoj Novosađanki tek pisati!

Za deset dana, Nataša započinje promociju svog novog singla Ja sam dobro, koji će biti u haus fazonu. Tabloidi su pisali da se pesma zove Ja sam dobra, čime je Nataša navodno želela da se, tekstom koji je ona napisala, iskupi za grehe  koje je prethodnih meseci počinila. Ipak, svojom novom pesmom, Nataša poručuje da je dobro, a ne da je dobra.

„Pesma je u haus fazonu, i finalna verzija biće veoma moderna, pošto će postprodukcija biti urađena u najboljem studiju u Beču. Nataša za povratak na scenu sprema i novi imidž, kojim će sigurno iznenaditi poklonike svoje muzike“, kaže izvor blizak pevačici za Novosti.

Sem zbog novog singla, o Nataši će se tek pisati zbog njenog glumačkog debija. Nju ćemo uskoro gledati na kanalu Prve televizije, ali ne u turskoj seriji, kako se pisalo, već u srpskoj verziji planetarno popularne serije Desperate Housewives. Toliko najavljivane Žene sa Dedinja projekat su Natašine produkcijske kuće Emotion, a pevačica će pomenutoj seriji odigrati epizodnu ulogu.

POSLEDNJE VESTI