Search
Close this search box.

Nebojša Glogovac se vraća snimanju odmah po izlečenju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Reditelj Srdan Golubović, nakon uspeha filmova Krugovi i Klopke, trenutno radi na filmu Otac u kome će glavnu ulogu tumačiti Nebojša Glogovac. Prema pisanju domaćih medija, snimaće počinje čim slavni glumac izađe iz bolnice i bude spreman za rad.

„Srdan je pisao ovu ulogu za Nebojšu i neće da menja glavnog glumca. Već je odložio početak snimanja i čekaće Glogovca koliko bude bilo potrebno,“ kaže izvor blizak produkciji i otkriva gde će se snimati film.

„Jedna od lokacija na kojoj je trebalo da se snima je Priboj. U ovom mestu boravila je filmska ekipa na čelu sa asistentom režije Slobodanom Dedeićem (radio Kusturičin film na „Mlečnom putu“, prim. aut.). On je po pribojskim školama radio kasting za uloge dece,“ dodaje izvor Kurira.

Film Otac je priča o čoveku koji iz protesta hoda peške kroz celu Srbiju, sa krajnjeg juga do Beograda. U tom hodu, on na neki način postaje junak.

Nebojšu Glogovca gledaćemo već u martu u seriji Nemanjići. Od četvrte epizode on se pojavljuje u ulozi Vukana, najstarijeg sina Stefana Nemanje. Glumac je deo scena snimao u okolini svog rodnog Trebinja.

Podsećamo, Nebojša Gloglovac primljen je krajem januara u bolnicu, jer mu je otkriven rak, protiv koga se trenutno bori.

POSLEDNJE VESTI