Search
Close this search box.

Neće glumca za pevačicu! Otac Milice Todorović besan na Petra Strugara!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Otac Milice Todorović saznao je da njegova ćerka i Petar Strugar kače iste pesme na Instagram, ali i da se opet čuju i dopisuju i pobeseno je, jer postoje naznake da će se njih dvoje pomiriti.

Kako kaže izvor Scandala!, Milicin otac je razočaran u glumca.

„Mnogo ga je zavoleo, a on je ostavio Milicu preko noći i to je čoveka baš zabolelo! Rekao je da više za njega neće ni da čuje jer se prema njegovoj mezimici nije poneo kao dobar čovek. Baš ga to boli i vređa, a Milica mu je svetinja. Brine se za nju jer je svi samo koriste, ona je dobra duša, ima veliko srce i zato uvek nagrabusi,“ otkriva izvor Scandala! i dodaje:

„Stalno ponavlja Milici: On da je neki frajer, držao bi te kao malo vode na dlanu! Čuj, smetaju mu mediji, pa i on je glumac, šta kao nije čuo za novine!“

„Neću da te vidim suzu da pustiš zbog njega! Kakav je to način, ostavi te, pa te zivka! Ti, ćerko kako hoćeš, ali mislim da ne valja da se vraćaš na staro,“ prepričava naš izvor i nastavlja:

„Milica se nećka oko pomirenja, ali voli još Petra. A i njen tata će popustiti, pa on je rekao kad je upoznao Petra da želi unuče od njega! Čak je naglasio da ne mora ni da se ženi s Milicom, samo mu je bilo važno da njegova mezimica zatrudni,“ završava izvor Scandala.

POSLEDNJE VESTI