Nećete verovati da su oni glumili u Diznijevim TV filmovima!

Iako filmovi na Disney Channelu mogu, ponekad, da budu patetični, ipak ne možete a da ne osetite nostalgiju kada ih gledate. Skoro pa i zaboravite na presmešne dijaloge i uvrnutu priču. Glumci koji se pojavljuju u ovim filmovima uglavnom ne izgrade zavidnu karijeru, ali ima nekolicina koji su danas velike zvezde.

Justin Timberlake

Malo ljudi se seća filma Model Behavior iz 2000. godine, u kom pored pevača igra i Maggie Lawson, koja tumači devojku koju pomešaju s jednim poznatim modelom.

Kaley Cuoco

Pre nego što je postala svetski poznata ulogom Penny u The Big Bang Theory, Kaley je svoju karijeru počela u filmu Alley Cats Strike.

Katherine Heigl

katherine-heigl

Pre uloga u Uvodu u anatomiju i silnim romantičnim komedijama, ova glumica je svoju karijeru počela filmom Wish Upon A Star u kom igra devojku koja zameni telo sa svojom sestrom.

Kristen Stewart

kristen-stewart

Dok još nije ni sanjala da će svetsku slavu steći sagom o vampirima, mala Kristen je imala epizodnu ulogu u filmu The Thirteenth Year.

Bryan Cranston

bryan-cranston

Ovaj glumac je svima poznat po ulozi u hit seriji Breaking Bad, a još pre 14 godina se pojavio u filmu Twas the Night, u kom glumi čoveka koji upoznaje Deda Mraza.

America Ferrara

america-ferrera

Pre nego što je bila Ružna Beti, ova glumica je tumačila lik čirlidersice Yolande u filmu Gotta Kick It Up.

Emmy Rossum

emmy-rossum

Emmy je poznata po svojim ulogama u seriji Shameless i u Fantomu iz opere, ali je, još 1999. godine, glumila u Diznijevom filmu Genius.

Kat Dennings

kat-dennings

Kat trenutno igra glavnu ulogu u hit sitkomu 2 Broke Girls, pojavila se u oba filma o Toru, ali pre svega toga, ona je bila Claire Carlyle u filmu The Scream Team.

Mischa Barton

mischa-barton

Mischa je popularnost stekla ulogom u tinejdž drami Okrug Oranž, a nekoliko godina ranije je igrala u filmu A Ring of Endless Light, adaptaciji popularnog romana.

Jared Padalecki

jared-padalecki

Jared je takođe glumio u filmu A Ring of Endless Light, a kasnije se proslavio svojom ulogom u hit seriji Supernatural.

Hayden Panettiere

hayden-panettiere

Ovu glumicu pamtimo po ulogama u serijama Heroes Nashville, a 2004. je glumila u filmu Tiger Cruise, baziranom na istinitim događajima.

Katey Sagal

katey-sagal

Katey se oprobala u svim oblastima televizijske glume. Glumila je u sitkomima, dala glas u jednoj animiranoj seriji, a i pokazala svoje veštine u drami Sons of Anarchy. U filmu Smart House, iz 1999. godine, glumila je robota!

Camilla Belle

camilla-belle

Gledali smo je u 10.000 BC i u trileru When a Stranger Calls, ali Camilla nam je pokazala da ume i da surfuje u filmu Rip Girls.

Povezane vesti