Neda Ukraden isprozivala koleginice koje imaju eksplicitne snimke: Tehničarke bez hita!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Neda Ukraden se osvrnula na sve dame koje imaju svoj privatan snimak sa partnerom. U nedavnom intervjuu iznela je stav da su pevačice same puštale svoje privatne snimke u javnost, ali da ona nema potrebe za takvim egzibicijama.

„Te takozvane tehničarke, kao ispala im kaseta, neko ih provalio. Alo, o čemu se radi? Momenat, mi smo kao slepice, pa ćemo da gledamo kako se to radi.“ ispričala je ona i osvrnula se na svoj privatni život.

„Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam neko ko nema pesama, pa ću da se vodam s frajerom i slikam se. Jednog sam uslikala i nema više. Gotovo. Lekcije su izvučene, pouke su tu“, rekla je pevačica kroz smeh.

Ona kaže da je nikada nije privlačilo da se snima i deli eksplicitne snimke. „Mislite ono potpalublje i to? Prvo, to malo crveno svetlo nikad me ne može inspirisati da doživim nešto lepo, pogotovo u seksu. Drugo, to su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo. Slušaj, te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Mislim, mene sad kao kamera treba da slika da bih se napalila na nekog“, odgovorila je pevačica.

POSLEDNJE VESTI