Nekada je pevala o kokainu, danas joj smeta ‘Despacito’

Foto: PR
Foto: PR Fenomen Despacito nije zaobišao ni Srbiju. Pesma, koja je ovog leta zapalila čitav svet, trenutno se smatra najslušanijom pesmom na internetu u istoriji, a brojni srpski pevači našli su se obaveznim da ovaj fenomen prokomentarišu.
Dnevni list Danas objavio je izjavu Ane Stanić, koja tvrdi da ova pesma nema umetnički izraz. „Zarazan refren sa lako pamtljivom melodijom u kombinaciji sa latino ritmom, eksplicitan tekst koji podilazi masovnom ukusu i atraktivan spot duguju tome da je Despasito postao planetarni hit,“ rekla je ona, a potom dodala: Meni lično se ne dopada. Nema umetnički štih.“ Stanićeva je karijeru počela u grupi Moby Dick, koja se devedesetih proslavila numerama poput Ne kitu u usta, Kralj kokaina, Brate, prijatelju.  Od kada je 1998. napustila grupu, izdaje solo albume pop muzike. https://www.youtube.com/watch?v=OGbCh8d2z6g

4 Responses

  1. Da li ste vi uopste poslusali pjesmu Kralj kokaina, ili ne kapirate poentu pjesme ?
    Ana je u pravu, mada moram priznati da je Despacito meni ok pjesmica.

  2. Ana je bre urban lik i žena koja apsolutno odudara od mase izvođača njena muzika je iskrena dovoljno je da uzmete bilo koju njenu pesmu i da pročitate tekst i videćete koliko je žena u muzici maher! I apsolutno je upravu za tu pesmu čist prosek al eto postade hit.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI