Prati nas

Život

Nema tužbe protiv oca Britney Spears zbog napada na njenog sina

Sudija Gregory Totten saopštio je da neće podići tužbu Jamija Spearsa, oca pop zvezde Britney Spears, zbog navodnog napada na njenog 13-godišnjeg sina Seana Prestona.

Vest o tome stigla je nekoliko nedelja nakon što su pevačicin otac dobio sudsku zabranu prilaska njenoj deci, zbog incidenta koji se odigrao 24. avgusta.

“Šerifova kancelarija istražila je optužbe protiv gospodina Spearsa za zlostavljanje dece. Nakon uvida u predmetni materijal, saopštavamo da nema dovoljno dokaza da je gospodin Spears načinio prekršaj,” stoji u saopštenju suda.

Prema ranijim informacijama, Jamie i Sean su se posvađali, zbog čega se dečak zaključao u spavaću sobu u dedinom domu u Vestlejk vilidžu. Jamie je potom razvalio vrata i navodno “stavio ruke na Seana”.

Dečak nije povređen, ali je advokat njegovog oca Kevina Federlina, Mark Vincent Kaplar, slučaj prijavio policiji. Federline je u ime sinova zatražio privremenu zabranu pristupa.

Odmah nakon ovog slučaja, Jamie je zatražio da bude uklonjen sa pozicije staratelja svoje ćerke, zbog lošeg zdravstvenog stanja i to mu je sud odobrio.

Britney sada ima novog starateljaženu koja nije poznata javnosti. Funkciju staratelja privremeno je preuzela izvesna Jodi Montgomery, koja ima ista ovlašćenja kao njen otac, a na ovoj funkciji nalaziće se do januara naredne godine.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top