in

Neobična imena dece poznatih


Pročitajte listu neobičnih imena dece poznatih i njihova značenja

Sada je već jasno da Holivud ima ustaljeni trend da roditelji svojoj deci daju veoma neobična i čudna imena.

Blue Ivy sa roditeljima

Beyoncé i Jay-Z su svojoj ćerki dali ime Blue Ivy, koje nosi puno značenja: blue (plavo) je boja, koja je u Starom Egiptu bila definicija raja, Blueprint je šesti studijski album Jay Z-ja, reč se sastoji od četiri slova, a četiri je omiljeni broj mame ove devojčice i nosi veliku simboliku; ivy je biljka koja označava večnost i sadrži u svom nazivu rimski broj četiri (IV).

Blizanci Mariah i Nicka

Mariah Carey i Nick Cannon su svojim blizancima dali imena Moroccan i Monroe. Moroccan je dobio ime po sobi njujorškog apartmana njegove mame i srednjem tatinom imenu, a Monroe je dobila ime po Merylin Monroe, koja je bila Mariahina inspiracija u karijeri.

Kourtney sa sinom Masonom

Kourtney Kardashian i Scott Disick su tokom njene trudnoće odlučili da sinu daju ime Mason, a Kourtney je kasnije saznala da je baš pod tim imenom njen ujak rezervisao stolove u restoranima, pošto je Kardashian bilo teže zapisati i zapamtiti.

Pink sa ćerkom Willow Sage

Pevačica Pink i njen muž su ćerki dali ime Willow Sage, zato što je Pink odrasla u blizini žalosne vrbe (willow tree), koja ima moć da se brzo oporavi i promeni u prirodi, a srednje ime označava mudrost.

David sa svojom mezimicom Harper Seven

Posle tri dečaka David i Victoria Beckham su saznali da će dobiti devojčicu, pa se očekivalo da će njeno ime imati više značenja. Harper Seven je dobila staro englesko ime, koje voli njena mama i srednje ime koje simbolizuje broj na dresu njenog tate u Manchester United-u, a i rođena je u sedmom satu, sedmog dana u nedelji, sedmog meseca u godini.

Gwen sa sinom Zumom

Gwen Stefani i Gavin Rossdale su najoriginalniji kada govorimo o imenima dece. Njihov najmlađi sin dobio je ime Zuma Nesta Rock. Zuma je nastalo od Zuma Beach, na kojoj je Gavin-u rečeno da će postati rock zvezda, Nesta je bilo srednje ima Bob Marley-ja, dok je Rock jasno da ovo dvoje rokera ne bi moglo da izbegnu.

D.J./Tracara.com
Foto: Wonderwall.msn.com, Zimbio.com