in

Nicki Minaj: Lako je napraviti žrtvu od sebe


Priča se tek zahuktava

Izgleda da se strasti između Nicki Minaj i Mariah Carey neće smiriti u skorije vreme.

Nakon svađe tokom snimanja emisija Američki idol, u kojoj su njih dve sudije, voditeljka Barbara Walters izjavila je u emisiji The View da je razgovarala sa Mariah, koja joj je rekla da je Nicki pretila da će izvaditi pištolj i ubiti je. Tamnoputa reperka burno je reagovala na ove optužbe, nazvavši ih izmišljotinama na Twitteru.

Klikni ovde da se podsetiš svađe između Nicki i Mariah!

„Zaista je teško izigravati žrtvu. Smejm se! Pa ljudi! Hajde da kažemo da je Nicki rekla nešto o pištolju. Svi će u to poverovati, jer je ona crnkinja reperka. Zanimljivo je to da to niko nije snimio. Čak ti ni producenti ne veruju,“ obratila se Nicki direktno svojoj suparnici i nastavila:

„Recite ne nasilju, Barbara! Niko mi se nije obratio za komentar u ovom slučaju. Izgleda da sam previše opasna za njih. Ne zovem novinare jer sama stojim na svojim nogama. Ne treba mi vojska. Bog je dobar. Nesigurnost je okrutna. Izgleda da boli kada ti producenti u lice kažu da je Nicki najbolji sudija kog su imali posle Simona (Cowella). Pokušala sam da ćutim ali ne želim! Mislila sam da smo ovo rešili, ali izgleda da želi da nastavimo.“

P.Ž./Tračara
Foto: