in

Nije samo pitanje kako je Michael Scofield preživeo, nego da li je ikada bio pozitivan lik!


Povratak Michaela.. (foto: Instagram/Wenthwortmiller)
Povratak Michaela.. (foto: Instagram/wenthwortmiller)

Ono što će obradovati fanove serije Bekstvo iz zatvora širom sveta je da će ponovo moći da uživaju u ovom ostvarenju jer se vraća na male ekrane, a neočekivani događaji pojačaće dinamiku i uzbuđenje, te doprineti da i ove, pete sezone, svi budu uz Fox, na kojem će se serija prikazivati.

Poslednje dešavanje kome smo svedočili je da je Wentworh Miller, glavni glumac ovog serijala koji tumači lik Michaela Scofielda, ubijen u eksploziji, ali sudeći po izjavama ljudi zaduženih za celokupnu napisanu dramu koju ćemo pratiti, misterija Michaelovog povratka ‘iz mrtvih’ i nakon toga povratka u zatvor – biće centralna tema nove sezone.

Prema rečima Paul T.Cheuringa, tvorca ove popularne serije, Michael se ne vraća kao ‘plemeniti heroj’: „Pitanje je, ko je taj čovek? Da li se nagodio sa nekim? Je li on uopšte Michael? Michael koga poznajemo? To su ključne stvari koje se protežu kroz celu sezonu, a ono što je zanimljivo je da glavni lik možda nije ni bio pozitivan.“ Jedno od ključnih pitanja na koje takođe treba dati odgovor je kako je protagonista preživeo.

Ono što se posebno iščekuje je susret između heroja serije i njegove žene Sare čiji lik tumači glumica Sarah Wayne Callies, koja se u međuvremenu udala za Jacoba, a koga glumi Mark Feuerstein. Povratak Michaela će svakako ‘pomrsiti konce’ i iskomplikovati isprepletane odnose, a  Cheuring povodom ovoga kaže: „Ja ne mislim da je problem samo ljubavni trougao“. Sarin novi muž nije jedina stvar koja stoji na putu njenoj romantičnoj ljubavi sa Michaellom. Callies je u vezi toga izjavila: „Gledajući iz njene perspektive, pitanje je: ‘Ako si bio živ, zašto nisi odgajao našeg sina? Gde si bio? Umalo sam umrla od žalosti'“.

A s obzirom na to da je prošlo čak 7 godina od poslednjeg snimanja, Miller je postavio pitanje: „Ko su sada ovi likovi? Kada se budu videli, hoće li se međusobno prepoznati?“ 

Jedva čekamo odgovore na sva ova pitanja, a početak je zakazan za četvrtak, 4.april u 21h na Foxu.

https://www.youtube.com/watch?v=Tr9ESD9YGGo