Snima se nova sezona ‘Bekstva iz zatvora’! Saznaj sve detalje.

Ponovo na malim ekranima (foto: Fox)

Serija Bekstvo iz zatvora koja je pratila dogodovštine Michaela Scofielda, koji ima maestralan plan kako da spase nevino optuženog brata Lincolna od smrtne kazne u vidu električne stolice, predstavlja jednu od najgledanijih serija Fox kanala ikada, rame uz rame sa Melrouz Plejs i Ali Mekbil, a kako javljaju čelnici ove televizije ona se vraća na male ekrane.

Serija čiji se zaplet od pukog bekstva iz jednog od najstrože čuvanih zatvora u Sjedinjenim Američkim Državama razvio do borbe protiv najveće kriminalne organizacije na svetu završila se tragično po glavnog lika koji je žrtvovao svoj život ne bi li spasao ženu koju voli. Međutim, Gary Newman, vlasnik Foxa, najavljuje povratak Wentwortha Millera u seriju.

“Serija će se nastaviti tamo gde je stala na kraju 4. sezone, ali ne znači da ćemo ignorisati to kako se sve razrešilo u dodatnim epizodama na DVD izdanju. Biće potanko i logično objašnjeno zašto su pojedini likovi još uvek živi. Radnja će se odvijati nekoliko godina nakon događaja na kraju poslednje sezone”, otkrio je Newman i dodao da scenarista Paul Scheuring već uveliko radi na priči koja će uključivati, pored neizbežnog Dominica Purcella, mnoge likove koji su obeležili serijal.

Wentworth Miller pokušao da se ubije sa 15 godina

Da li ste uzbuđeni što se ova serija, nadahnuta filmom Bekstvo iz Šošenka, ponovo vraća u naše domove?

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI