in

Nikolija i Relja beže na Buklju!


Beže od medija (foto: Hello)
Beže od medija (foto: Hello)

Relja Popović Nikolija Jovanović su spakovali kofere i za nekoliko dana sele se na Bukljugde će u narednom periodu boraviti.

Pevač i pevačica kako bi pronašli mir i sklonili se od medija odlučili su da napuste prestonicu kako bi pronašli mir i pripremili se za uloge roditelja.

Nikolijina majka Vesna Zmijanac je ćerki i zetu ustupila kuću kako bi se tamo sklonili od paparaca, koji ih prate u stopu. Zajedno su zaključili da je najbolje da odu na Bukulju, gde pored čistog planinskog vazduha Nikolija može da se u potpunosti opusti, što je u gradu nemoguće. I Vesna je godinama mir pronalazila na planini kod Aranđelovca i retko kad je dolazila u Beograd. Relja će sve vreme biti uz nju, u grad će dolaziti samo kada bude imao obaveze, dok će ih Vesna povremeno obilaziti“, otkriva izvor za Kurir.

Nikolija i Relja bi trebalo da se upute na Buklju u ponedeljak.

Nikolija čas ide, čas ne ide na Bukulju. Još ništa ne znam sigurno. Pozovite nju, pa je pitajte“ rekla je Vesna Zmijanac, dok je njena ćerka ostala nedostupna za komentar.

Sa druge strane, bend Elitni Odredi zvanično više ne postoji, a Relja uveliko radi na novoj pesmi koja bi trebalo da bude objavljena već sledećeg meseca.

On je angažovao hitmejkera Damira Handanovića i vredno rade na novoj muzici. Još uvek nije poznato da li će drugi član benda, Vladimir Matović nastaviti da se bavi muzikom.