in

Nikolija Jovanović se povlači sa scene zbog narušenog zdravlja

Popularna pevačica Nikolija Jovanović celo leto provela je radno, zbog čega joj je zdravlje veoma narušeno.

Jovanovićeva je spajala i po pet nastupa nedeljno bez odmora ili slobodnog dana, da bi na kraju vidno oslabila imunitet, što joj se ozbiljno odrazilo na zdravlje, pogotovu na želudac.

“Nikolija je želela da nakon porođaja brže-bolje povrati vitku liniju, pa je non-stop gladovala i za kratko vreme vidno smršala. Ona je sada bukvalno na ivici anoreksije, a samim tim ima i konstantne probleme sa želucem,“ kaže izvor portala Srbija danas i dodaje.

„Ima jake mučnine, a kada se i natera da nešto pojede, trpi strašne bolove. Još kada se na sve to doda da nedeljno radi pet dana, jasno je zbog čega je njen imuni sistem oslabljen i krva slika loša.“

Izvor dodaje da je upravo to razlog što je ostavila pevanje.

“Nikolija nije htela da sluša ni svoju majku Vesnu, ali ni supruga Relju, sve dok se nakon nastupa nije onesvestila. To je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje se ona dozvala pameti. Rekla je svom menadžeru da će napraviti pauzu u pevanju i nastupima dok se ne oporavi, i da će naredne tri nedelje provesti na moru, ali i po lekarima”, zaključio je izvor.