Ništa bez originalne ekipe: Žlanovi žirija ‘Pinkovih zvezda’ iz prve sezone se vraćaju u šou

Povratak u Pinkove zvezde? (foto: screenshot)
Povratak u Pinkove zvezde? (foto: screenshot)

Iako su dali sve od sebe kako bi okupili što zanimljiviji i stručniji žiri u trećoj sezoni, fanovima Pinkovih zvezda je i te kako nedostajala originalna postava. Za te fanove imamo dobre vesti, jer se čini da će se neki  od članova žirija vratiti u Pinkov studio.

“Većina bi se ponovo vratila u šou Pinkove zvezde, jer su bili deo jednog kvalitetnog i gledanog projekta, a publika je tada mogla da ih vidi u različitim izdanjima. Ono što je zajedničko kod svih njih jeste da su gotovo svi na kraju profitirali zahvaljujući ovom angažmanu. A kada kažem da je većina zainteresovana, onda ne mislim samo na Harisa Džinovića ili Miroslava Ilića već i na Marinu Tucaković i Cecu Ražnatović,” kaže izvor i dodaje:

“Možda zvuči paradoksalno, tim pre što govorimo o velikim zvezdama, ali svima njima je porasla cena nastupa otkako su bili deo šoua, a da ne pominjemo da su još popularniji nego što su pre bili. Jednostavno, stvari tako funkcionišu, što si više na televiziji, publika te više traži. A kada te publika više traži, onda možeš i da dižeš cenu nastupa kako želiš”, rekao je izvor za Alo.

Izvor međutim dodaje da produkcija još uvek nije odlučila ko će se naći u žiriju sledeće sezone.

‘’Dragana Mirković i Šaban Šaulić se neće više vraćati, tim pre što imaju zakazane nastupe mesecima unapred. Sa druge strane, produkcija još treba da proceni da li će zadržati preostalu trojku, odnosno Maju Nikolić, Zoricu Brunclik i Daru Bubamaru, što znači da su mnoge opcije otvorene. Takođe, već sada se zna da će najverovatnije i Seka Aleksić biti članica tima, a nama ostaje da vidimo ko će od originalne petorke ponovo sesti u žiri’’, kaže izvor.

A osim što ćemo dobiti novu postavu, Pink nam sprema i novu scenu. Žiri više neće glasati dizanjem stolica, a izvor dodaje da je nov sistem glasanja inspirisan Zvezdama Granda.

Ostaje nam još da sačekamo septembar kako bismo saznali sve detalje, nova pravila i kompletnu postavu žirija. Koje muzičare vi želite da gledate u ovom takmičenju?

Povezane vesti

Back to Top