Prati nas

Televizija

Seka Aleksić sledeće sezone u ‘Pinkovim zvezdama’, ali pod jednim uslovom

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Nakon, ne tako uspešne, sezone Pinkovih zvezda, produkcija daje sve od sebe kako bi osmislili što bolji i zanimljiviji sastav žirija za sledeću sezonu. Jedna od pevačica koju žele da angažuju jeste i Seka Aleksić.

Produkcija već neko vreme pokušava da dovede popularnu pevačicu u šou, a čini se da će se to konačno i desiti. Seka trenutno pokušava da što više vremena provodi sa sinom Jakovom, ali počela je ozbiljno da razmišlja da prihvati Pinkovu ponudu.

A to da li ćemo je gledati svake nedelje u crvenoj stolici ili ne, zavisi od toga i ko će joj se pridružiti. Izvori tvrde da će, ukoliko joj ispune želju da ostali članovi žirija budu po njenoj meri, Seka verovatno prihvatiti ponudu.

“Nešto smo pregovarali, ali to nije definitivno. Želim sve slobodno vreme da posvetim Jakovu i to je skroz opravdano. A i sve zavisi ko će biti u žiriju’’, potvrdila je Seka za Blic Plus.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Minaž

    24. 08. 2017. at 09:32

    Nemojte ova da vam daje uslove, molim vas! Zuhra iz Pazove nije kompetentna da sedi u stolici gde je bila recimo Aleksandra Radovic. Kandidati umeju sami da se svlace. Njima treba skola pevanja!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top