Search
Close this search box.

Ceca neće biti u žiriju ’Pinkovih zvezda’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Audicije za kandidate u novoj sezoni Pinkovih zvezda su trenutno u toku, a već sada se podigla velika medijska prašina zbog imena članova žirija žirija.

Naime, kako prenosi Kurir, sasvim je izvesno da će se u sudijskim stolicama naći Žika Todorović i Aca Lukas, dok se još uvek sa sigurnošću ne može tvrditi o tome da li će se među njima naći i nekadašnje ljute rivalke Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac.

Podsetimo, njih dve su zaratile pre mnogo godina zbog ljubavi prema istom muškarcu – Miroljubu Aranđeloviću Kemišu, ali su zakopale ratne sekire povodom jednog koncerta Brunclikove.

Pregovori sa ostalim potencijalnim učesnicima traju već nedeljama, a, prema pisanju spomenutog lista, Svetlana Ceca Ražnatović, koja je bila deo žirija u proteklim sezonama, ovoga puta je navodno odbila učešće jer ne može da uskladi svoje obaveze oko snimanja novog albuma sa zahtevnim snimanjima.

Miroslav Ilić još uvek nije dao definitivan odgovor na poziv produkcije, a šuška se o tome i da će deo žirija biti i Seka Aleksić.

POSLEDNJE VESTI