Nova estradna svađa između Nataše Bekvalac i Goce Tržan?!

Pri dodeli nagrade za “Najpotresniju ispovest” na događaju, u Pozorištu na Terazijama, Story Awards desio se omanji skandal. Slike sa ovog događaja pogledajte ovde. Naime, Goca Tržan je bila ona koja nagradu dodeljuje, pa je odlučila da to uradi rečima:

“Iskreno, ne bih volela da dobijem ovu nagradu, jer bi to značilo da sam najžaljenija, a ne najvoljenija… A ova nagrada ide u ruke Nataše Bekvalac” Ispod možete videti taj izveštačeni poljubac između dve pevačice pri dodeli nagrade.

goca-trzan-natasa-bekvalac

Dobitnica Nata se kiselo nasmejala, preuzela nagradu i rekla: “Ja se nadam da sam ipak voljena i velika mi je čast što sam večeras ovde i što sedim pored Gage Nikolića i Milene Dravić”.

Drama je počela tek kad se zavesa spustila. Nataša je siktala, međutim dve pevačice nisu pričale o ovome. Goca je za Svet između ostalog rekla:

“Uopšte mi nije bila namera da potcenim bilo koga, privatno čak mislim da je u Srbiji najbolje biti sažaljevan. To nema veze sa Natašom! Nego, niko nema pravo da odlučuje o tome čija ispovest je najpotresnija. To nije stvar ukusa, svakome je njegova muka najteža. Najblaže rečeno, meni je sve to ispod svakog kriterijuma dobrog ukusa”

izvor: Svet

Povezane vesti

Back to Top