in

Nova zavera protiv Novaka Đokovića!


Novak Đoković ponovo se našao na udaru neprijatelja, te svetskih sila koje mu ne praštaju uspehe, pa se polemiše da će srpski as biti nepravedno diskvalifikovan kao letos u Americi.

Naime, Nole je ove nedelje započeo borbu na turniru u Londonu koji će mu, ukoliko ga osvoji, omogućiti da izjednači rekord Rodžera Federera po broju titula na završnom mastersu u Londonu (Švajcarac ih ima šest), a naš as pritom može da se podiči nestvarnim učinkom u odnosu na ostatak konkurencije.

Podsećanja radi, na završnom turniru ATP-a, kojim se teniska sezona privodi kraju, Nole je dosad ostvario 36 pobeda, a sedam preostalih ovogodišnjih kandidata za tron, svi zajedno maju jednu manje.

Naravno, to je odmah navelo sve one koji su uoprni da sruše Novaka da mu podmetnu novu spletku i o tome se danima polemiše u krugovima teniskih stručnjaka, pa je informacija stigla i do Dijane i Srđana Đokovića!

„Dijani je pao mrak na oči kad je čula šta se Novaku navodno sprema sada kada je na korak da pretekne Rafu. Ona zna koliko Nole to želi, pa je sela na prvi avion i otišla da čuva leđa sinu. Ne bukvalno, naravno, ali zna se da su majke ipak najbolja zaštita. I Jelena je htela da krene s njom, ali nije imala kome da ostavi decu, tako da je u suzama ostala kod kuće, ali negde i smirena jer zna da će Dijana biti uz Novaka ako ga zaista, kako se najavljuje, spreče da dovrši turnir. Plan je da ga neko isprovocira, te da Nole kao letos prekrši neko od strogih pravila i da tako bude diskvalifikovan,“ objašnjava izvor STARA i dodaje:

„Daj Bože da je sve samo neki glupi trač i da će se naš Novak opet upisati u istoriju, ali svakako je dobro što je majka sada uz njega i bodri ga sa tribina!“