in

Novak Đoković rešio zdravstvene probleme ogrlicom koja emituje talase?


Novak Đoković posle konsultacija sa raznim lekarima, i stručnjacima iz svere zdravlja, obične i alternativne medicine konačno je pronašao rešenje za svoje zdravstvene probleme sa kojima se u prošlosti borio i to u vidu ogrlice koja na sebi ima aparat koji emituje talase.

Kako saznajemo, najbolji teniser već neko vreme se ne odvaja od ove stvarčice koja mu pomaže da svoje telo i um drži pod kontrolom preko talasne frekvencije, a mi smo konstultovali stručnjaka koji nam je objasnio zapravo kako sve funkcioniše.

„Ovaj aparat emituje frekvenciju od 7,83 herca putem svetla. Sve što postoji u univerzumu je uticaj energija pojedinih frekvencija i različitih vibracija uz pomoć kojih se duhovna energija transformiše u različite oblike. Naučnim istraživanjima ustanovljeno je da je jedan od suštinskih uslova potrebnih za dobro opšte psihičko i fizičko zdravlje usaglašenost i harmonija prirodne frekvencije Zemlje i moždanih talasa, koji se u potpunosti podudaraju, a to je tih 7,83,“ rekao je za SVET ovaj stručnjak i objasnio zašto je sve ovo bitno za Novaka.

„Ta frekvencija stvara osećaj opuštenosti i dobrobiti stanja u organizmu. U njenom odsustvu nastaju fizički i mentalni problemi. Svi znamo da je Nole imao najrazličitije faze, od najblistavijih do momenata kada mu nije išlo sve na ruku i kako je želeo. Nema šta nije probao i sa kim se sve nije konsultovao, čak je i način ishrane u jednom momentu totalno promenio po preporuci svog tima,“ istakao je stručnjak i dodao:

„Međutim, pre izvesnog vremena čuo je za ovu spravu, aparat koji mu nošenjem oko vrata reguliše energetski balans, stvara harmonizaciju unutrašnjih funkcija i stimuliše psihosomatsko blagostanje. Posle sati i sati na terenu treba telo što pre regenerisati. Dovoljno je da nosi oko vrata ovaj aparat, a efekat je brži I kada se neko izvesno vreme osoba šeta bosa po travi. Ovaj aparat sem preventivnog gde se radi na stabilizaciji postojećih kapaciteta organizma i daljeg jačanja kvaliteta svih bitnih funkcija tela i uma, ima I svojstvo regulacije. Jako je bitno što su preko naučnih istraživanja ustanovili da aparat super deluje i kad je osoba, u ovom slučaju Novak pod nekim stresom, bolovima, ako je napet, anksiozan, ili mu fali energija zbog nesanice, migrene,“ ispričao je izvor za naš tabloid.

I dok se sve to nalazi unutar ove spravice, nas je interesovalo i zašto je bitno da “kućište” bude od drveta a ne nekog drugog materijala i koliko to pomaže našem teniseru.

„Obloženo je američkim orahom, koji zbog svoje boje i izdržljivosti spada u jedno od najcenjenijih drveća za izradu nameštaja. Samo drvo oraha simboliše inteligenciju, mudrost i inspiraciju. Koristi se i Makasar. To je retko, egzotično drvo koje potiče iz Indonezije. Ono je od velike važnosti, a kroz vekove su ga koristili kraljevi. Deo kućišta je je od Ebonovine, koja je simbol moći, čistoće, ravnoteže i sreće. Veruje se da ovo drvo pojačava magnetnu energiju. Pored ovih, koriste se za izradu i Kokobolo, Sonokeling i Bubinga. Miks svega ovoga mora da dovede do uspeha. Naravno, Novak mora da igra najbolje što zna, a ovaj aparat je tu da mu pripomogne da se on zdravstveno oseća dobro i da u tom smislu nema nikakvih poteškoća kako bi osvojio što više titula,“ otkrio je izvor tabloida SVET.