in

Novak zabrinut za Jelenu: Loše joj je, uprkos tome što je preležala koronu


Iako su i Novak i Jelena Đoković preležali koronu i sada su negativni na PCR test, prvi reket sveta se i dalje brine za suprugu.

Jelena je i dalje malaksala i iscrpljena, a imunitet nikako da joj ojača, pa Novak insistira da se nešto preduzme.

„Jelena je jako mršava, doduše to je bilo i pre korone jer se ona hrani samo voćem i povrćem i na specijalnoj je ishrani.“ počinje priču izvor.

„Ne jede meso i strogo vodi računa o namirnicama koje unosi u organizam, međutim, Nole smatra da bi sad morala da obrati pažnju jer je dokazano da korona i kada se pregura, ostavlja do godinu dana posledice i slabi imunitet,“ nastavlja on.

Oni sada rade na jačanju njenog imuniteta da bi joj što pre bilo bolje.

„Najviše ga je uplašilo kad je video da se zanosi dok nosi ćerkicu, nema uopšte snage, pa ju je zamolio da se ne igra sa zdravljem. Predložio joj je da se od svega odmori i da je on odmeni u svemu jer mu je jasno da joj treba oporavak, ali Jelena tvrdi da je to prolazno i da će kroz dve nedelje biti kao nova,“ kaže izvor tabloida Scandal i dodaje:

„Drugim rečima, sigurna je da su to samo bezazlene posledice korone i malo lošijeg imuniteta, te smatra da će sve to rešiti jer živi zdravo i nema čega da se plaši.“