Prati nas

Bizarno

Novi dečko Nicki Minaj bio u zatvoru zbog silovanja i ubistva

Nicki Minaj našla se na udaru fanova zbog novog izbora partnera koji je – malo je rečeno – problematičan.

Reperka je nedavno na Instagramu potvrdila vezu s Kennethom Pettyjem, ali našla se na udaru njenih obožavatelja zbog toga što je njen momak bio optužen za ubistvo, ali i pokušaj silovanja maloletnice.

Napadnuta devojka je tada imala samo 16 godina, a i sam Petty je za vreme suđenja bio maloletan, pa je zahvaljujući tome dobio manju kaznu. Odslužio je četiri godine u državnom zatvoru u Njujorku. Osim silovanja, sedam je godina proveo u zatvoru zbog ubistva, a izašao je 2013.

View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

“On je imao 15, ona je imala 16 i bili su u vezi… ali, internete, teraj se. Ne možeš da mi uništiš život,” napisala je ona u jednom od komentara i time stala u njegovu odbranu.

Nakon toga, na Instagramu je objavila dve fotografije na kojoj Petty i ona poziraju, a iznad njih je napisala: “Oh, žele da pričaju o nečemu? Onda hajde da im damo nešto o čemu će pričati!”. Na drugoj fotografiji, reperka je skoro pa gola.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Molly

    14. 12. 2018. at 11:59

    Tracaro, provjeri informacije prije pisanja/kopiranja clanka. Nije istina, udji na instagram Nicki Minaj i vidjeces da je najavila tuzbu za jednog voditelja koji je izneo ove dezinformacije u javnost.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top