Prati nas

Šokantno

Milan Kalinić (demantuje da je) razbio glavu navijaču na utakmici

Ironično, Kalinić tvrdi da je protiv nasilja.

Divljao (Alo.rs)

Milan Kalinić napravio je incident na sinoć održanom košarkaškom derbiju između Crvene zvezde i Partizana.

Posrnuli srpski glumac i voditelj potukao se sa jednim navijačem Zvezde pred sam početak meča. Kako se saznaje, problem je nastao kada je pomenuti navijač želeo da sedne u VIP mesto koje je bilo rezervisano za Kalinića i njegovog kolegu glumca Aleksandra Radojičića.

Posrnuli glumac van kontrole ALO.RS

Navodno je Kalinić zamolio izvesnu osobu da se skloni sa njegovog mesta, pa se nakon toga u raspravu uključio direktor marketinga Zvezde Marko Pavlović, pa ga je navijač udario i onda se u sukob uključio i glumac.

Kalinić se uključio u emisiju Premijera i otkrio da je protiv nasilja.

“Prvo u hali gde svi navijaju za Zvezdu ne može da se desi incident. Ne bih vam preko telefona pričao, jer nije za telefon. Ja sam neko ko je protiv toga i pokušavam da izbegnem, ali nekad dođete u situaciju u kojoj ste saterani u ugao i morate da odreagujete,” pokušao je Kalinić da se opravda.

“Desi se da nekad moraš da odreaguješ na primitivizam i nasilje. Ja nisam bio učesnik sukoba, ali sam upleten u taj sukob, jer je u pitanju bio moj odličan prijatelj,” dodao je i rekao da će sve ispričati u Jutarnjem programu Pinka.

Odbio je da eksplicitno kaže da li je udario momka, ali je navodno tvrdio da je njegovo nasilje bilo odgovor na – nasilje.

Novi projekat Milana Kalinića ALO.RS

Kalinića je u ovom incidentu razdvajao nekadašnji ministar i predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac. Navijač je nakon tuče ostao krvave glave.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top