Novi rat na estradi: Neda Ukraden i Ana Bekuta!

Ukradenova je sasvim slučajn oplela po koleginici. (foto: Facebook)
Ukradenova je sasvim slučajn oplela po koleginici. (foto: Facebook)

Dok je Neda Ukraden ponosno pričala kako je svoju karijeru u potpunosti sama izgradila, sasvim slučajno je izvređala svoju koleginicu Anu Bekutu.

Mnogo sam srećna. Meni ne treba ni mlad muškarac da bih procvetala, ni sponozori i raznorazni ministri da me guraju u leđa. Ja sam to za ovih 45 godina pokazala i dokazala sama, svojom pameću, talentom, uz pomoć publike i dragog Boga“ rekla je Neda u emisiji Premijera.

Ovom rečenicom je nesvesno prozvala svoju koleginicu koja je u vezi sa bivšim ministrom, Milutinom Mrkonjićem. 

Kada su pozvali zvezdu nove sezone Tvoje Lice Zvuči Poznato da prokomentariše svoju izjavu ne bi li se opravdala, rekla je sledeće „Kod frizera sam, žurim na snimanje. Kako da pričam kad sam ovde?! Ana Bekuta je odličan pevač i dobar čovek, ne mora da znači da sam mislila na nju. Ja sam želela da kažem da sam ja sama gurala svoju karijeru bez ikakvih sponzora i trgovaca, kao što se mnogim mojim koleginicama pomagalo. Na kraju krajeva, sve se i onako zna. S Anom nisam u svađi, ne znam zbog čega je nastala buka.“ neuspešno se pravdala Ukradenova u izjavi za Kurir.

Ana nije odgovarala na pozive, ali zato se javio njen partner Milutin i izjavio kratko „Konsultovao sam se s Anom povodom Nedine izjave. Ne zanima nas da komentarišemo šta je pričala.“

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.