in ,

Od striptizete do zvezde rijalitija: Kako je Blac Chyna izgradila brend?

Blac Chyna danas je poznato ime, ali evo kako je ona izgradila svoj brend (foto: Instagram/blacchyna)
Put Blac Chyne od striptize do zvezde (foto: Instagram/blacchyna)

Nema sumnje je da je uticaj porodice Kardashian nenadmašiv, da je brend koji su oni stvorili neprevaziđen, njihov uspeh poznat čitavoj planeti, ali koliko bilo kakva povezanost sa nekim od članova ove porodice može transformisati život te osobe iz korena, zaista svedoči o njihovoj medijskoj moći.

Upravo nam to pokazuje karijera sada već nadaleko poznate Blac Chyne, koja je vrtoglavom brzinom uspela da postigne ono o čemu mnogi sanjaju.

Svakako da joj je povezanost sa Kardashianovima dosta pomogla, ali njen trud u celoj priči bio je izuzetan, a koristeći prilike koje su joj se pružale, na najbolji način unapredila je sebe u svakom smislu.

Sasvim normalna tinejdžerka (foto: Afterplasticsurgery.com)
Sasvim normalna tinejdžerka (foto: Afterplasticsurgery.com)

Put Angele Renée White, kako glasi njeno pravo ime, nije bio lak. Još sa 18 godina nastupala je u striptiz baru, pod nazivom Dora Renée, a kasnije karijeru nastavila u poznatom klubu King of Diamonds u Majamiju. Kada joj se klijent predstavio imenom Black Chyna, vrlo joj se dopalo i zamolila ga je da ga odsad ona preuzme kao nadimak.

Svoju sličnost sa Nicki Minaj iskoristila je da se pojavi u spotu Kanyea Westa Monster, a nakon što je upoznala Tygu u klubu King of Diamonds, pojavila se i u njegovom videu iz 2011. godine Rack City. Od tada je njena karijera izuzetno napredovala, tako da je počela da se pojavljuje na naslovnim stranama mnogih poznatih magazina.

Iz perioda veze sa Tygom (foto: Instagram/blacchyna)
Iz perioda veze sa Tygom (foto: Instagram/blacchyna)

U intervjuima je izjavljivala da se nekada stidela svoje prošlosti striptizete, ali da je to vremenom prevazišla. Posebnu podršku imala je od svoje majke koja ju je savetovala: „Ako je to ono što želiš da radiš, budi najbolja u tome.“

U oktobru 2012.godine ona i Tyga su dobili sina koga su nazvali King Cairo.

 (foto: Instagram/blacchyna)
(foto: Instagram/blacchyna)

Želeći da od svog imena napravi brend, upisala je JLS profesionalnu školu šminkanja, a po završetku se upravo ona pojavljivala u promotivnim videima, a potom je otvorila sopstveni online butik 88fin. Vlasnik je i salona Lashed u Kaliforniji, a ima i sopstvenu make up liniju čije je zaštitno lice.

 (foto: Instagram/blacchyna)
(foto: Instagram/blacchyna)

To što je viđana među porodicom Kardashian uticalo na njen dalji uspeh, posebno prisustvo na venčanju Kim Kardashian i Kanyea Westa u maju 2014.

Nakon raskida sa Tygom, nastavila je da niže uspehe. Duet sa Amber Rose vinuo ju je još više među zvezde a njih dve su postale nerazdvojne prijateljice.

Ponosna majka devojčice Dream Kardashian (foto: Instagram/blacchyna)
Ponosna majka devojčice Dream Kardashian (foto: Instagram/blacchyna)

Ova neverovatna žena, koja danas uživa u vezi sa Robom Kardashianom, postala je mama devojčice Dream Kardashian, a ponosni roditelji ne prestaju da oduševljavaju fotografijama meziice na društvenim mrežama.

Blac Chyna danas ima 10,2 miliona pratilaca na Instagramu.