Prati nas

Vesti

Odloženo suđenje Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše

Pevačica se nije pojavila iz opravdanih razloga

Pop diva Jelena Karleuša danas je imala zakazano suđenje sa svojim navodnim ljubavnikom Ognjenom Vranješem, po tužbi koju je on podneo protiv protiv nje zbog pretnji smrću. Fudbaler je na suđenje došao vidno raspoložen, a osmeh sa lica nije mogao da skine.

Iako su mnogi očekivali da će se Jelena Karleuša pojaviti, pevačica je na razočaranje mnogih iz opravdanih razloga propustila suđenje.

Jelenini advokati su sudu priložili umrlicu Divne Karleuše na kojoj se vidi da se još nije navršilo 40 dana, te ona nije u stanju da prisustvuje ročištu.

Jelena se nije pojavila. Sledeći je 22. 4. u 13 sati. Mi stvarno ne možemo da znamo zasto nije došla. Danas je bio zakazan pokusaj mirenja, a oko ne ide se u proces dalje. Za sada je opravdan izostanak i priložila je umrlicu jer još nije prošlo 40 dana i ne moze da učestvuje u postupku”, rekli su fudbalerovi advokati, piše Svet.

Podsetimo,  Vranješ je protiv Jelene Karleuše podneo krivičnu prijavu i dve tužbe, a za odštetu traži dva miliona.

3 komentara

3 Comments

 1. Zaza

  02. 04. 2019. at 20:03

  Dobice Jeca samo jos vecu sramotu od svega ovoga.

 2. noname

  02. 04. 2019. at 21:49

  lol koji klosar

 3. noname

  04. 04. 2019. at 14:16

  Hahahaah sad joj 40 dana znači, a kad treba skakutati polugola po klubu i snimati Zvezde granda, onda joj 40 dana ne znači ništa?!?! Sudija je trebao opizditi kaznu debeloj ludači. Ognjene ožeži do maximuma!!! Rendaj joj ribicu!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top