Prati nas

Vesti

Omiljeni inspektor je ponovo singl: Vuk Kostić raskinuo sa devojkom

Jedan od najpopularnijih glumaca na domaćoj sceni, Vuk Kostić, raskinuo je dvogodišnju vezu sa Aleksandrom Popović. 

Uprkos tome što se nagađalo da će Vuk ovog puta završiti pred oltarom, ovaj vagabundo i lepa brineta, zbog različitih planova za budućnost, rastali su se uz obostrano poštovanje i ljubav.

“Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i deci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna devojka previše poštovao i voleo i kao partnerku, ali i kao čoveka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da posle ljubavne veze koje je bila i te kako lepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu želeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su seli i rekli šta imaju”, kaže za Blic glumčev blizak prijatelj i dodaje:

“Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu verovali da to može da se završi ovako. Do pre nekoliko meseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu. Pošto je višemesečno snimanje drugog dela Južnog vetra i četvrte sezone Ubica moga oca završeno, Vuk će verovatno, kao i svake godine, otići na odmor u Crnu Goru gde će se već tradicionalno posvetiti jedriličarenju i ribolovu”, završava izvor.

Slavni glumac se još uvek nije oglašavao ovim povodom.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top