in

Opljačkana Kendall Jenner: Da li je krivac neko od njenih prijatelja?


Kendall nova žrtva pljačke u porodici Kardashian/Jenner (foto: Wenn)
Kendall nova žrtva pljačke u porodici Kardashian/Jenner (foto: Wenn)

Čini se da Kim Kardashian nije jedina u porodici Kardashian/Jenner koja je bila žrtva pljačke. Danas je objavljena vest da je i 21-godišnja Kendall Jenner opljačkana i da joj je ukraden nakit vredan 200 hiljada dolara.

Kako prenosi sajt TMZ, manekenka je napustila svoju vilu u brdima Holivuda oko podneva i nije se vratila do osam uveče. Nakon povrataka, Jennerova najpre nije primetila da je išta nestalo iz kuće, a tek nekoliko sati kasnije shvatila je da iz njene spavaće sobe nedostaju vredni komadi nakita. Kendall je oko jedan posle ponoći pozvala policiju, koja je konstatovala da ne postoje tragovi nasilnog ulaska u kuću.

Nedavno se pohvalila vrednim komadima dijamantskog prstenja (foto: Instagram/kendalljenner)
Nedavno se pohvalila vrednim komadima dijamantskog prstenja (foto: Instagram/kendalljenner)

 

To je navelo policu da posumnja da je pljačku izvršio neko iznutra, odnosno neko od manekenkinih prijatelja. TMZ piše da je Jennerova u svom domu u sredu u uveče organizovala žurku i da je morala da na sat vremena izađe iz kuće, a da su prijatelji ostali u vili. Takođe je izjavila da se tokom večeri u jednom trenutku oglasio alarm, ali da nije pridala tome neku važnost. Tek nekoliko sati kasnije videla je da je kutija za nakit prazna i odmah je pozvala policiju.

Lopov je izgleda tačno znao gde će pronaći nakit supermodela, a nadamo se da će se uskoro otkriti pozadina ovog zločina.