Orlando Bloom postaje nastavnik

Orlando će raditi sa decom (foto: Instagram/orlandobloom)

Da li će Orlando Bloom promeniti profesiju i postati predavač, pitanje je koje je zaintrigiralo Holivud, a vest da će učestvovati u nastavi u britanskoj školi, iznenadila je sve, ali i zasigurno obradovala decu.

Zvezda Gospodara prstenova podučavaće 11-godišnju decu glumi, učestvujući u nizu časova drame škole Cheadle Hulme u Mančesteru. On je izabran jer se u školi izučava predmet Cicero Curriculum, koji je upravo Orlandov trener vokalnih sposobnosti Patsy Rodenburg kreirao, i kako bi učestvovao u izgradnji reputacije ove škole.

Njegovi učenici biće podučavani govornom izražavanju, ponašanju na sceni, a tvorac ovog programa rekao je za The Times da učenje glumi na više načina pomaže deci, uključujući i razvijanje samopouzdanja, socijalnih veština, oslobađanja u javnosti, a može doprineti i u njihovom  boljem snalaženju prilikom razgovora za posao ili upis na fakultet.

Nema sumnje da će 40-godišnji glumac ulepšati časove deci, naročito govoreći i o svojim filmovima ali i mnogobrojnih anegdota iz Holivuda.

A photo posted by orlandobloom (@orlandobloom) on

Povezane vesti

Back to Top