OT bend na Beoviziji uz podršku Kaje

Kao što sam vam pisala Sajko, Đole, Nikola P, ail i i Vukašin nastupiće na takmičenju Beovizija sa jednom rok pesmom. Ta pesma koliko čujem dolazi pravo iz izdavačke kuće Universal! Da li se producentima iz ove uspešne kompanije ipak više svideo drugoplasirani iz Operacije Trijumf, Vukašin? Nadam se da je tako. Dečaci će na sceni imati jaku vizuelnu i glasovnu podršku u vidu pevačice Kaje, koja će na određenim etno deonicama ove pesme pozajmiti svoj glas… To može biti zanimljivo… Evo šta je izjavila Kaja: „Drago mi je što sam sa njima u kombinaciji, jer su mi bili omiljena četvorka iz OT. Pratila sam njihov rad na akademiji, veoma sam srećna što ću sa njima sarađivati. U pesmi s kojom ćemo se takmičiti njihove deonice su u rok fazonu, a moje mirišu na etno.“ Napred ljudi, navijam za vas!!!

21 Responses

  1. jedva cekam da ih cujem,stvarno su dobar tandem!!!
    ali ja najvise navijam za Djoleta,on je moj No1!!!!!!!!!

  2. i meni je mnogo drago što će se takmičit,nadam se da će pobijediti.Ne mogu glasat za njih jer živim u Bosni al nema veze bodri ću ih kad budu u Moskvi…HE HE

  3. pesma „blagoslov za kraj“je supeer!steta sto oni nisu pobedili:(vise srece drugi put

  4. PESMA BLAGOSLOV ZA KRAJ JE BILA NAJBOLJA NA BEOVIZIJI ….VELIKA JE STETA STO NISU POBEDILI …..SA PESMOM CIPELA NA EUROVIZIJI SRBIJA BICE NA ZADNJEM MESTU….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI