Prati nas

Šokantno

Otkrila više nego što je želela: Manekenka sve više ćelavi!

Vetar otrkio više nego što je želela! (foto: UsWeekly)

Vetar otrkio više nego što je želela! (foto: UsWeekly)

Prilikom nedavnog izlaska sa najboljom drugaricom Kate Moss, 44-ogodišnji top model Naomi Campbell otkrila je i više nego što je želela – vetar je dunuo i pomerio njenu periku, otkrivši da ispod dugih ekstenzija ona nema svoju kosu!

Poznato je da Crna pantera, kako je svetski mediji još zovu, ima problema s opadanjem kose usled dugogodišnjeg izlaganja štetnim hemikalijama i lepkovima kojim se nanose ekstenzije.

Ipak, čini se da Naomi ne pridaje velikoj važnosti to što ostaje bez svoje kose, već perike menja na dnevnom nivou. Jednog dana je možemo videti sa bujnom afro frizurom, već narednog ima kratku bob frizuru, da bi se trećeg pojavila sa dugom perikom do sredine leđa!

Redakcija Tracara.com

6 komentara

6 Comments

 1. Irena

  05. 09. 2014. at 10:57

  i moja bakuta zna da je celava…

 2. Pitalica

  05. 09. 2014. at 11:41

  Mislim da zahvaljujući svom nesrećnom iskustvu treba da povede kampanju u podizanju svijesti kod djevojaka da povedu računa o nadogradnji kose i korišćenju kojekakvih preparata i hemikalija. Danas djevojke vrlo rano svoju zdravu i prirodnu boju kose odmah ofarbaju, pa isprobavaju boje, nadograđuju kosu, skidaju umetke, pa ih opet vraćaju… Sve to šteti kosi i koži glave. Ali mi se čini da Crna pantera nema osjećaja za neki globalni doprinos i da će nastaviti da se kamuflira perikama. A njen apel bi bio izuzetno jak i imao bi odjeka širom svijeta jer je planetarno popularna. U svakom slučaju, nikad više nije bilo preparata za kosu kao danas i nikad kosa nije bila manje zdrava kao danas.

 3. beli

  05. 09. 2014. at 12:57

  Celava crncuga!

 4. summerflower

  05. 09. 2014. at 13:11

  sve ide ka tome da ce i rihanna jednog dana tako zavrsiti, naravno da joj ne bih to pozelela, ali ona je javna licnost koja najcesce radikalno menja izgled svoje frizure i samim tim stavlja nove perike ili sta vec, a generalno mislim da pored devojaka belkinja koje se konstantno farbaju,mnogo gori slucaj su crnkinje ili meleskinje, koje su u velikoj vecini iskompleksirane onom vunastom strukturom svoje kose, u koje ocigledno spadaju i naomi i rihanna, i mnoge poznate atleticarke crnkinje,sad da ne nabrajam i sve druge iz show biznisa, ali mozete da primetite da sve one imaju divne glatke duge kose,kao sto imaju belci a nista od toga ustvari nije njihova prirodna kosa…greota

 5. anna

  05. 09. 2014. at 15:34

  ide to s godinama……

 6. Trish

  05. 09. 2014. at 15:49

  Nije bob frizura nego paž.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top