Ovako izgleda maćeha Rade Manojlović!

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

Maćeha Rade Manojlović nije se dugo pojavljivala u javnosti, a o njenom i pastorkinom odnosu dugo se spekulisalo. Gostujući u jednoj emisiji svojevremeno, ona je otrkrila kako tretira Radu i kako se slažu.
Pevačica Rada Manojlović pre više od jedne decenije ostala je bez najvećeg oslonca u životu, izgubivši majku. Majka Rade Manojlović bolovala je od opake bolesti i nažalost nije se izborila, te je napustila ovaj svet, ostavivši i Maćeha Rade Manojlovićza sebe neutešnu porodicu. Sudeći po tome da je pevačica bila izuzetno mlada kada je doživela takvu tragediju, njoj je trebalo dosta vremena da se oporavi i prihvati da život ide dalje.
Na putu ka oporavku, maćeha Rade Manojlović, Suzana, bila joj je uteha, a iako se spekulisalo da je pevačica teško podnela njen dolazak nakon smrti svoje majke, istina je drugačija. Pojavivši se u prilogu emisije „Premijera” pre nekoliko meseci, Suzana je otkrila da sa Radom ima dobar odnos, te da je gleda kao svoje dete i da ne pravi razliku između nje i svoje dece. „Ja ne volim da dajem izjave ja nisam javna ličnost. Ja kada sam došla da živim ovde sa njihovim ocem, ja se nisam trudila da im zamenim majku. Tretiram ih isto. Glupo bi bilo da kažem da ih volim više od svoje dece, ali ne razvajam ih. Svaka dobije isti poklon za rođendan“, rekla je tada Suzana u pomenutoj emisiji. Iako se nije trudila da pastorki zameni majku, Suzana joj je bila podrška u teškim situacijama, te je Rada zahvalna što je ima u životu

POSLEDNJE VESTI